Stoiximan Super League

Τελειώνει από τον Απόλλωνα και ο Λούκιτς!

Ακόμη μία αποχώρηση στα... σκαριά στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Αντρέι Λούκιτς να αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν.

Δεν έχει ολοκληρωθεί το... κύμα αποχωρήσεων στον Απόλλωνα Σμύρνης! Η αρχή είχε γίνει πολύ νωρίς στη σεζόν όταν οι Πετσόνι και Σουλτς είχαν αποτελέσει παρελθόν για να ακολουθήσουν οι Ταπόκο, Μάντζιος, Άιλερς, Σάλτσες, Τριάδης, Γκονζάλες, Τζανετόπουλος και Ζοάο Πέδρο.

Φυσικά, θα αποχωρήσει ο Γκάρος που δεν υπολογίζεται, όπως και ο Σικαμπάλα όταν βρεθεί λύση μέσω των δικαστηρίων. Ωστόσο, θα υπάρξει τουλάχιστον ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που θα φύγει και αυτός είναι ο Αντρέι Λούκιτς.

Στην Ελαφρά Ταξιαρχία αναμένεται να διακόψουν τον δανεισμό του Κροάτη στόπερ από την Μπράγκα (σσ. γι αυτό άλλωστε και έμεινε εκτός αποστολής ξανά), με την αποχώρηση του να μικραίνει ακόμη περισσότερο το ρόστερ! Όλα αυτά, φυσικά, δείχνουν πως στον Απόλλωνα έχουν αποδεχτεί την... μοίρα τους και το γεγονός ότι θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στην Football League και σιγά σιγά αρχίζουν τον προγραμματισμό για την ερχόμενη χρονιά!

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x