Stoiximan Super League

Τελειώνει με Ζεράλδες και πάει για τους επόμενους η ΑΕΚ

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φρανσίσκο Ζεράλδες στην ΑΕΚ, η οποία προχωράει για τις επόμενες προσθήκες στο ρόστερ της.

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Φρανσίσκο Ζεράλδες.

Ο Πορτογάλος μέσος πήγε σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Αττική Οδό για να ξεκουραστεί, καθώς σήμερα θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Ο 24χρονος χαφ θα παραχωρηθεί ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην «Ένωση», χωρίς να υπάρχει κάποια οψιόν για το καλοκαίρι στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Εκτός από τον Ζεράλδες, στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες το βράδυ και ο Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος έφτασε νωρίτερα από τον συμπατριώτη του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Από σήμερα ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκινάει και επίσημα το «χτίσιμο» της ομάδας που οραματίζεται για την επόμενη σεζόν, έχοντας εκ νέου επαφή με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους.

Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός εξτρέμ, ενώ όλο αυτό το διάστημα ο 47χρονος προπονητής έκανε και ένα «σκανάρισμα» στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στις Ακαδημίες του συλλόγου για να δει αν μπορεί να πάρει κάποιους στην προετοιμασία της ομάδας στο Κίελτσε.

Όσον αφορά τον εξτρέμ, η «Ένωση» φαίνεται πως ψάχνεται στην αγορά της Ισπανίας αλλά και της Σκανδιναβίας, μία αγορά που «ψάχνεται» αρκετά από τον περασμένο Ιανουάριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x