Stoiximan Super League

Τελειώνει ο Κεϊτά από την Κέρκυρα

Σύντομη θα είναι η θητεία του Πολ Κεϊτά στην Κέρκυρα. Ο Σενεγαλέζος δεν υπολογίζεται από τους «Φαίακες» και του ζητήθηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Διαβάστε τον λόγο.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Πολ Κεϊτά από την Κέρκυρα, που απέκτησε τον Σενεγαλέζο μέσο μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και αποχώρησε από τον Ατρόμητο. Ο 24χρονος χαφ αποτελεί ουσιαστικά ξένο σώμα για τους «Φαίακες» που τον ενημέρωσαν σχετικά, ζητώντας του να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ουσιαστικά, ο Κεϊτά πληρώνει ακριβά το… μάρμαρο για τη συμπεριφορά του στο ματς με τη Βέροια, όπου έγινε αλλαγή μόλις στο 33ο λεπτό (χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού) και έδειξε τη δυσαρέσκειά του. Μάλιστα, δεν έκατσε δευτερόλεπτο στον πάγκο και κατευθύνθηκε με τη μια προς τη φυσούνα και δεν βγήκε από το σημείο που γίνονται οι αλλαγές.

(Η στιγμή της αντικατάστασής του)
inner

Από την πρώτη στιγμή ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε τονίσει ότι υπάρχει θέμα, αλλά οι εξελίξεις δεν έτρεξαν επειδή βρισκόταν στην Αθήνα ο 43χρονος τεχνικός και με την επιστροφή του ενημέρωσε τον παίκτη, όπως αναφέρεται στη «Live Sport» και του ζητήθηκε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x