Stoiximan Super League

Τελειώνει το θέμα Μολέντο - Περιμένει σήμερα την απόφασή του ο ΠΑΟΚ

Την απόφαση του Ροντρίγκο Μολέντο περιμένουν σήμερα στον ΠΑΟΚ, αν και ο Βραζιλιάνος στόπερ δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει στην πατρίδα του. Εξετάζει και άλλους εκτός από Χατσερίδι.

Άφαντος ήταν χθες ο Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Λούμπος Μίχελ έψαχνε τον Βραζιλιάνο στόπερ, τον οποίο πληροφορίες τον θέλουν να έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους και να αγωνιστεί στην Ιντερνασιονάλ, και δεν κατάφερε να τον βρει για να επικυρώσουν τη συμφωνία τους.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κατάφερε μετά από αρκετή ώρα να βρει τον εκπρόσωπο του παίκτη, ο οποίος του είπε πως ο παίκτης επιθυμεί να επιστρέψει στη Βραζιλία, και του υποσχέθηκε πως σήμερα θα δώσει την οριστική του απάντηση.

Την ίδια στιγμή στις τάξεις των οπαδών φαίνεται πως υπάρχει δυσφορία για το γεγονός πως η ομάδα φαίνεται το τελευταίο διάστημα να «παρακαλάει» έναν παίκτη, την ώρα που τα ανταλλάγματα είναι υπερβολικά για την απόκτησή του.

Σε περίπτωση που ναυαγήσει επίσημα το θέμα του Μολέντο, τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του Χατσερίντι ή κάποιου άλλου κεντρικού αμυντικού που έχει προταθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x