Stoiximan Super League

Τελειώνει το «θρίλερ» με Ματέο Γκαρσία

Σήμερα αναμένεται η απάντηση του Ματέο Γκαρσία στον Ερυθρό Αστέρα, ώστε να μπει τέλος στο «θρίλερ» που έχει ξεσπάσει με την πιθανότητα μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Ματέο Γκαρσία βρίσκεται για ακόμα μια μέρα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, παρότι ο Αργεντινός βρίσκεται στο Βελιγράδι για να μιλήσει με τον Ερυθρό Αστέρα.

Σύμφωνα με σερβικά Μέσα, ο 23χρονος εξτρέμ δεν έχει απαντήσει ακόμα στους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας, αναφέροντας πως το μεγάλο εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ακούει στο όνομα «Ολυμπιακός».

Είναι δεδομένο πως ο Ματέο Γκαρσία έχει σε πρώτο πλάνο την επιστροφή του στην Ελλάδα, γεγονός που μετατρέπει σε δύσκολες τις διαπραγματεύσεις του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Από την άλλη, όμως, οι πιέσεις που δέχεται από την Λας Πάλμας και τον σερβικό σύλλογο είναι μεγάλες. Αφενός γιατί οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα -με την παρουσία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ως εκπρόσωπο των Ισπανών να ευνοεί τους Σέρβους- αφετέρου, σε περίπτωση που «στραβώσει» η συγκεκριμένη μεταγραφή, ο σερβικός σύλλογος μένει στον «αέρα», αφού έχει περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα να δηλώσει έναν νέο παίκτη στη λίστα για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν τις εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα που έχει «τραβήξει» χρονικά, για να κάνουν τις δικές τους κινήσεις για τη συνέχεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x