Stoiximan Super League

Τελειώνει του Κάτσε, πλησιάζει και ο Μυστακίδης στον Παναθηναϊκό…

Τη χρυσή τομή βρήκαν Παναθηναϊκός και Κάτσε και όλα δείχνουν ότι ο Αλβανός μέσος θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στους πράσινους. Αλλαγή στάσης από τον Μυστακίδη

Προς τη τελική συμφωνία οδεύουν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Εργκους Κάτσε μετά τις διαπραγματεύσεις των προηγούμενων ημερών. Συγκεκριμένα, ο παίκτης έριξε λίγο τις απαιτήσεις του στις 350 χιλιάδες ευρώ και οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν να μοιραστούν το συμβόλαιο του παίκτη.

Όπως αναφέρει η Livesport η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες, ο Κάτσε θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού και ο Παναθηναϊκός θα έχει την οψιόν αγοράς και την επιλογή να αγοράσει τον παίκτη το επόμενο καλοκαίρι.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Μυστακίδης αλλάζει στάση… Ο Έλληνας επιθετικός ήθελε να ρισκάρει πηγαίνοντας στη προετοιμασία του ΠΑΟΚ και διεκδικώντας μέχρι τέλους μια θέση στο ρόστερ του δικεφάλου. Ωστόσο, ο 25χρονος επιθετικός ενημερώθηκε από τον Λουτσέκου ότι δύσκολα θα βρίσκεται στη πρώτη γραμμή αν μείνει στον ΠΑΟΚ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Γιάννης Μυστακίδης φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, ένα σενάριο που μοιάζει αρκετά πιθανό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x