Stoiximan Super League

Τελειώνει του Κρισάντους στη Λαμία, έρχεται και ο Ντακόλ!

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ετοιμάζει η Λαμία! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεοφώτιστοι βρίσκονται, πλέον, μια «ανάσα» από την απόκτηση του Κρισάντους, ενώ φέρνουν πίσω στην Ελλάδα και τον Ντακόλ!

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τη Λαμία, τρεις μέρες πριν λήξει η διορία για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεοφώτιστοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον άλλοτε επιθετικό της ΑΕΚ, Μακόλεϊ Κρισάντους, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στη χώρα μας, ενώ, την ίδια στιγμή, φέρνουν ξανά στην Ελλάδα και τον Αλεσάντρε Ντακόλ!

Αμφότεροι, θυμίζουμε, ήταν συμπαίκτες στην «Ένωση» την περίοδο 2015-16, με τον Νιγηριανό επιθετικό να πετυχαίνει επτά γκολ σε 24 συμμετοχές. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με τη φανέλα της Ρόις, χωρίς, ωστόσο, να βρει δίχτυα σε εννέα εμφανίσεις.

Όσο για τον Βραζιλιάνο, έπαιζε στη χώρα μας από το 2004 μέχρι το 2015, αρχικά για τον Ολυμπιακό και ακολούθως για Κέρκυρα, Πανιώνιο, Καλλιθέα, Θρασύβουλο και ΑΕΚ. Με την τελευταία, δε, αγωνίστηκε σε Γ' και Β' Εθνική.

Με τον Μπάμπη Τεννέ, μάλιστα, είχε συνεργαστεί το 2005-2006 στην Κέρκυρα, όταν μαζί είχαν οδηγήσει τους Φαίακες στη Σούπερ Λίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x