Stoiximan Super League

Τελειώνει του Λόρια, κοιτάει (και) Ιταλία

Στην τελική ευθεία βρίσκεται για τον Ολυμπιακό το θέμα της απόκτησης του Γκιόργκι Λόρια. Τις περιπτώσεις αρκετών παικτών από την Ιταλία έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες, ένας εξ αυτών είναι και ο Εκντάλ.

Εντός της ημέρας είναι αρκετά πιθανό να υπογράψει ο Γκιόργκι Λόρια στον Ολυμπιακό. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας ξεχώρισε τη φετινή σεζόν στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του ΟΦΗ και οι Πειραιώτες, μετά τη διαφορά που υπήρξε στις συζητήσεις του παίκτη με τον ΠΑΟΚ, κινήθηκαν για την αντικατάσταση του Μπάλας Μέγιερι.

Ο 29χρονος γκολκίπερ βρέθηκε χθες στην Αθήνα και ίσως σήμερα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους», ενώ μάλιστα έχει περάσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Όλα δείχνουν ότι ο (30 φορές) διεθνής πορτιέρο θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και οι συνολικές αποδοχές του θα φτάσουν τις 700.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, την άλλη εβδομάδα αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις και στην υπόθεση του Νίκολα Μαρτίνες του Παναιτωλικού, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει και εκείνος στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κοιτάει και Ιταλία

Την περίπτωση του Σουηδού χαφ Αλμπίν Εκντάλ φέρονται να έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό, στον οποίο παρακολουθούν τις εξελίξεις στη Κάλαρι που είναι μια… ανάσα από τον υποβιβασμό.

Ο διεθνής μέσος αγωνίζεται ως «οχτάρι», σε μία θέση που ψάχνουν παίκτη οι Πειραιώτες, και παρά την κακή σεζόν που κάνει η ομάδα του, εκείνος είναι από τους διασωθέντες.

Εκτός από τον 25χρονο άσο οι «ερυθρόλευκοι» - σύμφωνα με τον «Γαύρο» - έχουν στη λίστα τους και άλλους παίκτες από την Ιταλία, όπως τον Ταϊντέρ της Ίντερ, τον Χριστοδουλόπουλο και τον Ταχτσίδη της Ελλάς Βερόνα, τον Μεξές της Μίλαν και του Βίντιτς της Ίντερ.

Ωστόσο, εκείνο που τονίζεται από την ΠΑΕ είναι πως όλα τα θέματα θα συζητηθούν μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας και τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x