Ιταλία

«Τελειώνει» του Ομπιάνγκ στη Σασουόλο

Την απόκτηση του Πέδρο Ομπιάνγκ από τη Γουέστ Χαμ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Σασουόλο.

Επιστροφή στο ιταλικό πρωτάθλημα για τον Πέδρο Ομπίανγκ.

Ο 27χρονος μέσος της Γουέστ Χαμ, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Premier League, βρίσκεται προ των πυλών από τη μεταγραφή του στη Σασουόλο.

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο του «Sky Sports Italia», ο ιταλικός σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τους Άγγλους για την αγορά του παίκτη και θα καταβάλλει 8 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους για να τον κάνει δικό του.

Ο γεννηθείς και μεγαλωμένος στην Ισπανία με καταγωγή από την Ισημερινή Γουϊνέα μέσος, αναμένεται να ταξιδέψει στην Ιταλία μέσα στο Σαββατοκύριακο, πιθανώς την Κυριακή, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Έτσι, ο Ομπιάνγκ θα επιστρέψει στο πρωτάθλημα στο οποίο έγινε γνωστός, έχοντας αγωνιστεί από τα 18 του χρόνια και για πέντε συναπτά έτη στη Σαμπντόρια με συνολικά 99 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Για την απόκτηση του η Σασουόλο έδωσε «μάχη» με την Μπολόνια, η οποία επίσης ενδιαφερόταν, όμως οι «νεροβέρντι» έφτασαν τελικά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, την όγδοη για την φετινή σεζόν, μετά τους Λοκατέλι, Καπούτο, Ροτζέριο, Σάλα, Τολτζάν, Γκραβιλόν και Τραορέ.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x