Oλλανδία

«Τελείωσαν» όλο το προπονητικό επιτελείο του Άγιαξ!

Ο αποκλεισμός του Άγιαξ από τη συνέχεια του Κυπέλλου έφερε εξελίξεις στην ομάδα με τους Φαν Ντερ Σάαρ και Οφερμαρς να αποφασίζουν να απολύσουν όλο το προπονητικό επιτελείο.

Εκτός Κυπέλλου έμεινε χθες ο Άγιαξ και σήμερα ακολούθησαν τα... αποτελέσματα αυτού του αποκλεισμού.

Ο Εντβιν Φαν Ντερ Σάαρ (γενικός διευθυντής) και ο Μαρκ Όφερμαρς (τεχνικός διευθυντής) αποφάσισαν να πάρουν τα κεφάλια όλων των στελεχών του προπονητικού επιτελείου της ομάδας.

Έχουμε και λέμε... Του προπονητή, Μάρκελ Κάιζερ, του βοηθού Χένι Σπίκερμαν, αλλά και του Ντένις Μπέργκαμπ, απλού μέλους του τιμ, αλλά με πολλά χρόνια θητείας στα γήπεδα με τη φανέλα του «Αίαντα».

Φυσικά και η αποχώρηση που έκανε μεγαλύτερη αίσθηση από τις τρεις ήταν αυτή του Ντένις Μπέργκαμπ, με πολλούς φίλους της ομάδας και ΜΜΕ της χώρας να εκφράζουν την αντίθεση τους με την απόφαση αυτή.

«Είχαμε ένα κακό καλοκαίρι και μία άσχημη εκκίνηση στη σεζόν. Αυτό μας επηρέασε. Από αθλητική άποψη, ο αποκλεισμός από την Ευρώπη ήταν το ναδίρ. Συγκεκριμένα, ο Μαρκ Όφερμαρς κι εγώ μιλούσαμε συχνά και για μήνες μετά για τη μόνιμη κατάσταση της ομάδας. Δεν ήμασταν αισιόδοξοι ότι θα πετυχαίναμε τους στόχους που θέλουμε ως Άγιαξ με αυτόν τον τρόπο. Λυπάμαι γι' αυτό. Μαζί με το διοικητικό συμβούλιο, εμείς η διοίκηση δεν πήραμε εν μια νυκτί την απόφαση και είμαστε ευγνώμονες για τον Μάρσελ, τον Ντένις και τον Χένι για τις προσπάθειές τους», δήλωσε ο Φαν ντερ Σααρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x