Super League 2

Τελευταία μεταγραφή του Απόλλωνα πρέπει να είναι η... συσπείρωση!

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης έχουν φτιάξει ένα ρόστερ επιπέδου πρώτης κατηγορίας, αλλά πλέον καλούνται να λύσουν και το θέμα με τους οπαδούς και να πορευτούν όλοι μαζί προς την Super League 1.

Η απόκτηση του Μάρκο Μαρκοφσκι αρχικά και στη συνέχεια αυτή του Χαβιέρ Ιριτιέρ ήρθαν να βάλουν το... κερασάκι στην τούρτα στο φετινό ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης. Ένα ρόστερ φτιαγμένο για να πρωταγωνιστήσει, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στην κατηγορία που ανήκει.

Από όπου και να πιάσεις το νέο ρόστερ, σε όποια θέση και να κοιτάξεις είναι υπερπλήρης. Το τεχνικό επιτελείο έμπειρο και έτοιμο να καθοδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στην Super League 1. Όλα μοιάζουν ιδανικά για τη νέα σεζόν και ο Απόλλων ξεκινάει από την... pole position στη φετινή κούρσα για την πρωτιά. Απομένει μία ακόμη μεταγραφή, του τρίτου τερματοφύλακα και ακόμη μία μόνο αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό τις τελευταίες ημέρες για να ολοκληρωθεί το κυανόλευκο παζλ.

Ωστόσο, πέραν από το ρόστερ η διοίκηση του Απόλλωνα καλό θα ήταν να φτιάξει και το κλίμα με τους λιγοστούς οπαδούς της ομάδας και να πορευτούν όλοι μαζί, συσπειρωμενοι για την επίτευξη του στόχου που άπαντες έχουν θέσει! Διότι το κλίμα παραμένει τεταμένο από την περασμένη σεζόν και οι δύο πλευρές βρίσκονται στα... μαχαίρια. Μια κατάσταση που δεν ευνοεί κανέναν. Πρώτα από όλα το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο τη νέα σεζόν θα κάνει μια σοβαρή προσπάθεια για να επιστρέψει στην κατηγορία που ανήκει και να εδραιωθεί εκεί.

Και στη συνέχεια, δεν... βολεύει ούτε τη διοίκηση αλλά ούτε και τους οπαδούς. Η διοίκηση καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την συσπείρωση, να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας. Διότι στον Απόλλωνα δεν... περισσεύουν οι φίλοι του. Είναι λίγοι αλλά πιστοί και πρέπει να επιστρέψουν στο γήπεδο. Τόσο αυτοί με τους οποίους η διοίκηση καλώς ή κακώς έχει την κόντρα αλλά και αρκετοί ακόμη που προσανατολίζονται να απέχουν τη νέα σεζόν για να δείξουν την στήριξή τους σε αυτούς.

Την ίδια ώρα, πάντως, πρέπει να σημειωθεί και πως οι φίλοι του Απόλλωνα τα τελευταία είκοσι χρόνια έχουν περάσει τα πάνδινα. Έχουν ακολουθήσει και έχουν δει την αγαπημένη τους ομάδας στη Δ’ Εθνική και μια ανάσα από την... διάλυση, με την ιστορική Ελαφρά Ταξιαρχία να σώζεται την τελευταία αγωνιστική σε ένα ματς που λίγοι θέλουν να θυμούνται με την Δόξα Βύρωνα (3-3). Την είδαν να επιστρέφει μετά από 13 χρόνια στην πρώτη κατηγορία με τον Σταμάτη Βελλή και την αμέσως επόμενη σεζόν να πέφτει ξανά! Την είδαν να ανεβαίνει ξανά εκεί που ανήκει και να παραμένει μόλις δύο χρόνια, με την οικογένεια Μονεμβασιώτη να είναι στο... τιμόνι.

Άπαντες στον Απόλλωνα Σμύρνης καλούνται να βάλουν τον εγωισμό και τις κόντρες τους στην άκρη. Όσο και να μην το θέλουν και οι μεν και οι δε, όσο και να μην τους αρέσει αυτή η... συνύπαρξη πρέπει να την αποδεχθούν. Γιατί ομάδα χωρίς διοίκηση δεν υπάρχει. Αλλά και ομάδα χωρίς οπαδούς, επίσης, δεν υπάρχει. Πάνω από όλα πρέπει να μπει το συναίσθημα και το καλό του Απόλλωνα. Αυτό είναι που μετράει. Η ομάδα είναι αυτή που θα μείνει στο τέλος, όλοι οι υπόλοιποι είτε οπαδοί είτε διοικήσεις είτε ποδοσφαιριστές είτε οποιοσδήποτε άλλος, είναι περαστικοί!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x