Γενικά

Τέλη Ιουνίου πιθανή επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου στη Βραζιλία

Στα τέλη του Ιουνίου ίσως ξαναρχίσει το πρωτάθλημα στη Βραζιλία, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας, Γουόλτερ Φέλντμαν.

Πιθανότατα στα τέλη Ιουνίου θα μπορέσει να ξαναρχίσει το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία, όπως όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας, Γουόλτερ Φέλντμαν, μιλώντας στο Reuters, τονίζοντας το θετικό παράδειγμα που έδωσε η Γερμανία.

«Ήταν απαραίτητο να σταματήσουμε και η επιστροφή είναι δυνατή. Αυτό μάθαμε από την επιστροφή του ποδοσφαίρου στη Γερμανία. Η Γερμανία είναι ένα υπέροχο σημάδι. Οι πόρτες ανοίγουν τον Μάιο, πιο πολύ τον Ιούνιο και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τον Ιούνιο, με την επιστροφή της προπόνησης, τα σταθερά πρωτόκολλα και την πιθανότητα ευελιξίας από τις υγειονομικές αρχές, το ποδόσφαιρο μπορεί να επιστρέψει με περιορισμούς», ανέφερε.

Ορισμένες ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει προπονήσεις, όπως η Φλαμένγκο τη Δευτέρα, μία μέρα αφότου ανακοινώθηκε πως η Βραζιλία έγινε η τρίτη χώρα με τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού, μετά από ΗΠΑ και Ρωσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x