Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ομοσπονδίας έκανε αποδεκτή την προσφυγή της Δόξας Δράμας και ο πρόεδρός του προανήγγειλε τη δικαίωση των «μαυραετών» και θα διεξαχθεί το μπαράζ με την ΑΕ Καραϊσκάκης για να καλυφθεί η θέση των Θεσσαλονικέων στη δεύτερη κατηγορία.

Η επιτροπή του Δικαστηρίου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου αποφάσισε να δεχτεί τυπικά και κατ’ ουσίαν την προσφυγή του σωματείου Δόξα Δράμας. Εξαφάνισε την προσβαλλομένη υπ΄ αριθμ. 2/28.8.2017 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, με την οποία ματαιώθηκε ο ορισθείς για τις 29.8.2017 με απόφαση της ΕΠΟ 23814/2017 της 25.8.2017 αγώνας κατάταξης μεταξύ της αιτούσας και της ΑΕ Καραϊσκάκης, ώστε να διαταχθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ άμεσα νέος αγώνας κατάταξης μεταξύ των ανωτέρω ομάδων, προκειμένου να καλυφθεί το υφιστάμενο κενό της 18ης θέσης της Β΄ Εθνικής».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ