Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Δύσκολα και του χρόνου Μπάλλας, Κούρος, Θεολόγου

Εκτός πλάνων του Τραϊανού Δέλλα για την ερχόμενη σεζόν είναι Μπάλλας, Κούρος και Θεολόγου, όπως τους ενημέρωσε ο Ατρόμητος.

Εκτός πλάνων για την επόμενη σεζόν του Ατρόμητου είναι οι Παναγιώτης Μπάλλας, Αλέξανδρος Κούρος και Παντελής Θεολόγου, καθώς όπως τους ενημέρωσε η διοίκηση της ομάδας δεν υπολογίζονται άμεσα από τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο Παναγιώτης Μπάλλας βρίσκεται από πολύ μικρή ηλικία στον Ατρόμητο, αποτελώντας βασικότατο στέλεχος όλων των κλιμακίων της εθνικής ομάδας και επένδυση από πλευράς Περιστεριωτών, ωστόσο δεν «βγήκε» και έπειτα από 6 χρόνια παρουσίας στο «αστέρι» αναζητά την επόμενη στην καριέρα του.

Ο Αλέξανδρος Κούρος αποκτήθηκε πριν από δύο καλοκαίρια ως ελεύθερος από τον Πανιώνιο, ωστόσο, στις φετινές (λίγες) ευκαιρίες που του δόθηκαν δεν έπεισε τον Τραϊανό Δέλλα ώστε να παραμείνει στο ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Τον ίδιο δρόμο θα πάρει και ο Παντελής Θεολόγου που από το 2013 μέχρι σήμερα είχε μόλις δύο συμμετοχές με τους Περιστεριώτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «παίζει» πάντα η περίπτωση να αποχωρήσουν ως δανεικοί.

Εξάλλου, θέμα ημερών είναι να ανακοινωθεί η απόκτηση του Νικολά Ντιγκινί που είναι «κλεισμένος» εδώ και αρκετό καιρό από τον Ατρόμητο.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x