Ιταλία

Τέλος από Νάπολι ο Σάρι, αναλαμβάνει ο Αντσελότι

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Μαουρίτσιο Σάρι, κάτι που φέρνει τον Κάρλο Αντσελότι προ των πυλών των παρτενοπέι.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Νάπολι αποτελεί ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Όπως αναμενόταν, ο πρόεδρος των παρτενοπέι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ιταλού προπονητή ύστερα από μια τριετία και πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την πρόσληψη του Κάρλο Αντσελότι.

Οι Ναπολιτάνοι έχουν ουσιαστικά δώσει ήδη τα χέρια με τον πολύπειρο τεχνικό και εντός των επόμενων ωρών/ημερών θα σφραγιστεί και επίσημα το deal.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μαουρίτσιο Σάρι για την πολύτιμη αφοσίωσή του στη Νάπολι, δίνοντας κύρος και προκαλώντας βαθιά συναισθήματα στην πόλη και στους οπαδούς μας ανά τον κόσμο με το στυλ ποδοσφαίρου της ομάδας, το οποίο θαυμάστηκε από όλους και παντού» αναφέρει στο «αντίο» του προς τον Σάρι ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Αγγλία χαρακτηρίζουν τον Σάρι ως νούμερο 1 στόχο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς για τον πάγκο της Τσέλσι, αφού ο Αντόνιο Κόντε θεωρείται «τελειωμένος».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x