Stoiximan Super League

Τέλος από την ΑΕΛ ο Φέστα

Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ ο Τζιανλούκα Φέστα.

Σε αναζήτηση προπονητή για να αναλάβει τα ηνία της στη νέα αγωνιστική σεζόν βρίσκεται από σήμερα η ΑΕΛ η οποία έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας της με τον Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος με σχετική επιστολή γνωστοποίησε την παραίτησή του.

«Η ΑΕΛ χωρίς κανένα σχόλιο, αλλά με στοιχεία έντονου προβληματισμού, δημοσιοποιεί την επιστολή παραιτήσεως στην αγγλική γλώσσα, που έλαβε σήμερα το πρωί, του μέχρι σήμερα προπονητού της ομάδος μας κ. Τζιανλούκα Φέστα», αναφέρει και συνεχίζει:

«Ελπίζουμε ότι οι προσωπικοί λόγοι τους οποίους επικαλείται ο κ. Τζιανλούκα Φέστα να είναι πραγματικοί και να μην υποκρύπτεται πίσω από αυτούς τους προσωπικούς λόγους κάποια άλλη αιτία
Αυτό βεβαίως θα το δείξει το άμεσο μέλλον και θα στεναχωρηθούμε όλοι εάν ο κ. Φέστα χρησιμοποιήσει τη μεγάλη ομάδα μας και το όνομα το οποίο τον βοηθήσαμε να αποκτήσει για ένα καλύτερο κατά την άποψη του συμβόλαιο είτε στην Ιταλία είτε σε άλλη χώρα του εξωτερικού.
Σε κάθε περίπτωση του ευχόμεθα κάθε επιτυχία σε ό,τι επιδιώξεις έχει για το προσωπικό και επαγγελματικό του μέλλον», καταλήγει.

Μεγάλη προσφορά από το Pamestoixima.gr: Αγγλικοί εμφύλιοι στους τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ σε σούπερ απόδοση*! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x