Stoiximan Super League

Τέλος από τον Παναιτωλικό ο Νικολαΐδης

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τον Παναιτωλικό ο επί 10 χρόνια προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Κώστας Νικολαΐδης.

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Κώστα Νικολαΐδη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Μάλιστα με αυτό τον τρόπο μπαίνει τέλος στην 15ετή παρουσία του Νικολαΐδη στο σύλλογο του Αγρινίου καθώς από το 2003 ως το 2008 αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας, ενώ την τελευταία 10ετια εκτελούσε χρέη προπονητή τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στην ομάδας μας ο Κώστας Νικολαΐδης αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό για προσωπικούς λόγους. Αγωνίστηκε από το 2003 έως το 2008 ως τερματοφύλακας και την τελευταία 10ετία ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων. Τον ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά του, τον επαγγελματισμό του και την αφοσίωσή του στον Παναιτωλικό.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Αιτωλοακαρνάνες για το σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπό μου και στην οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο κ. Κωστούλα, τον πρόεδρο κ. Μπελεβώνη και το Δ.Σ., αλλά και όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια που ανήκω στη μεγάλη οικογένεια του Παναιτωλικού. Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία» ήταν το πρώτο σχόλιο του Νικολαΐδη μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x