Stoiximan Super League

Τέλος εποχής στην ΑΕΚ: Ο Νίκος Πανταζής την αποχαιρετά μετά από 44 χρόνια

Έναν πιστό «στρατιώτη», μια συμβολική μορφή αποχαιρετάει σήμερα η ΑΕΚ. Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν το τελευταίο που έκατσε στον πάγκο ο Νίκος Πανταζής, ο οποίος αποχωρεί έπειτα από 44 χρόνια.

Ένα κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΚ κλείνει μαζί με τη φετινή σεζόν.

Ο Νίκος Πανταζής, ένας από τους πιο πιστούς «στρατιώτες» του ποδοσφαιρικού τμήματος, έγραψε απόψε το τελευταίο κεφάλαιο της προσφοράς του στην «Ένωση».

Έπειτα από 44 χρόνια που υπηρέτησε τον σύλλογο -πρώτα ως αθλητής στίβου και έπειτα ως φυσιοθεραπευτής από το μακρινό 1972- μια από τις συμβολικές μορφές του βρέθηκε απόψε για τελευταία φορά στον πάγκο.

Έχοντας αποτελέσει την πιο τραγική φιγούρα του υποβιβασμού (με το αλησμόνητο κλάμα του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο) κι έχοντας ζήσει όλη τη διαδρομή προς την αναγέννηση και τη λύτρωση με την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Πανταζής αποχωρεί γεμάτος συναισθήματα από την ΑΕΚ.

Και φυσικά εκείνη δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει, με τον διευθυντή επικοινωνίας, Ανδρέα Δημάτο, να γράφει χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Ένας θρύλος διάρκειας 44 ετών για την ΑΕΚ κοιτάει αμήχανα στα αποδυτήρια της Νέας Σμύρνης. Στο μυαλό του και την καρδιά του δεν μπορεί να μπει κανείς! Ως άψογος επαγγελματίας μέχρι το φινάλε δεν πρόκειται να πει κάτι μέχρι να μιλήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τυχεροί είμαστε εμείς που τον γνωρίσαμε και μεγαλώσαμε μαζί του. Εκείνος, σε ένα κόσμο γεμάτο από δήθεν, παρέμεινε αυθεντικός…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x