Stoiximan Super League

Τέλος η σεζόν για Μάσα, λειψανδρία στην επίθεση

Με πολλά προβλήματα θα υποδεχθεί την Κυριακή στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Ατρόμητο, ο Αστέρας Τρίπολης, με τον βασικό του στράικερ να μην ολοκληρώνει την σεζόν.

Ο τραυματισμός του Πάμπλο Μάσα στο αριστερό χέρι, στην αναμέτρηση του Περιστερίου, είναι αρκετά σοβαρός, έτσι ώστε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ωστόσο αυτό δεν είναι και το μοναδικό πρόβλημα που καλείται να ξεπεράσει, ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο (Κυριακή 31/5-18:15), ο Στάικος Βεργέτης.

Εκτός μάχης για τις επόμενες ημέρες μένει και ο Μπαντιμπαγκά, ο οποίος υπέστη θλάση στον δικέφαλο και αποφασίστηκε να μην παίξει για τις επόμενες δέκα ημέρες, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως και γι’ αυτόν η σεζόν τελείωσε. Τα προβλήματα στην επιθετική γραμμή, δεν τελειώνουν, ούτε στον Μπαντιμπαγκά όμως, αφού με τραυματισμό από το ματς του Περιστερίου, αποχώρησε και ο Φακούντο Πάρα αποχώρησε με κάκωση στο γόνατο και η συμμετοχή του με τον Ατρόμητο, είναι αμφίβολη. Από την προπόνηση της Πέμπτης, αποχώρησε τραυματίας και ο Λομπάτο.

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x