Γ' Εθνική

Τέλος ο Αλεξίου, ανέλαβε ο Αναστασιάδης

Λύθηκε η συνεργασία του Εθνικού Σερρών με τον Αλέξη Αλεξίου μετά από επιθυμία του Έλληνα προπονητή και τον διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία ο Σάκης Αναστασιάδης.

Αλλαγή προπονητή στον Εθνικό Σερρών. Ο Αλέξης Αλεξίου αποτελεί παρελθόν, καθώς η διοίκηση αποδέχθηκε το αίτημα του και νέος τεχνικός της ομάδας είναι ο Σάκης Αναστσιάδης, που έχει περάσει από την U-21 του συλλόγου.

Η ανακοίνωση για Αλεξίου

Το Δ.Σ. της FC SERRES αποδέχθηκε το αίτημα του προπονητή Αλέξη Αλεξίου για κοινή λύση του συμβολαίου συνεργασίας, σεβόμενο προσωπικούς λόγους του. Η FC SERRES του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας και παράλληλα ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο. . Ο Αλέξης Αλεξίου επέδειξε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα μας ήθος, επαγγελματισμό, ευσυνειδησία και εργατικότητα.

Η ανακοίνωση για Αναστασιάδη

Το Δ.Σ. της FC Serres ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος την πρόσληψη του προπονητή Σάκη Αναστασιάδη με τον οποίο συνεργασθήκαμε και στην περσινή περίοδο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ Νέων (U-21), όπου και στέφθηκε πρωταθλητής κόντρα στην ΑΕΚ στη Λάρισα.. Ο νέος προπονητής θα μεταβεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ομόνοιας στις 15:00 ,όπου και θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Εθνικό Αγιονερίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x