Αγγλία

Τέλος ο Γκιγκς από τη Μαν. Γιουνάιτεντ ύστερα από 29 χρόνια!

Οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Ράιαν Γκιγκς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ελέω και Μουρίνιο) ύστερα από 29 χρόνια παρουσίας στους «κόκκινους διαβόλους», καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο.

Χωρίζουν οι δρόμοι του Ράιαν Γκιγκς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύστερα από 29 χρόνια κοινής πορείας. Ο Ουαλός ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο για να λυθεί η συνεργασία τους και ενώ είχε συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Πρόκειται για μια αναμενόμενη λίγο έως πολύ εξέλιξη, καθώς την είχαν προαναγγείλει τις τελευταίες ημέρες τα αγγλικά Μέσα Ενημέρωσης και είχε φανεί τα τελευταία 24ωρα ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά στο… διαζύγιο. Ωστόσο, σήμερα επετεύχθη οριστική συμφωνία και τις προσεχείς ημέρες θα βγει και η ανακοίνωση από πλευράς Γιουνάιτεντ όπως αναφέρεται στο BBC.

Ο λόγος που αποχωρεί είναι ότι ο Ράιαν Γκιγκς δεν τον ήθελε ως άμεσο συνεργάτη του, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια έχει ως δεξί του χέρι τον Ρουί Φαρία και ο παλαίμαχος άσος δεν εμφανίστηκε θετικός στο να αναλάβει άλλο πόστο.

Ο Ράιαν Γκιγκς ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1987, όταν και πήγε στις Ακαδημίες της και το 1990 υπέγραψε επαγγελματικό και στις 2 Μαρτίου του 1991 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του. Κατέκτησε 13 πρωταθλήματα, δύο Champions League, τέσσερα Κύπελλα Αγγλία και άλλα τόσα Λιγκ Καπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x