Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Βασίλη Σούλη.

Ο Βασίλης Σούλης ήταν μέλος της ομάδας μας από το καλοκαίρι του 2016 και με την παρουσία του τίμησε την φανέλα της Παναχαϊκής μέχρι και τον Ιανουάριο του 2020, φτάνοντας μάλιστα την φετινή χρονιά να είναι και ο αρχηγός της ομάδας. Τον ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και την μεγάλη προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του»

Παράλληλα η ομάδα της Πελοποννήσου έκανε γνωστή την προώθηση του νεαρού τερματοφύλακα της Κ-19 στην πρώτη ομάδα ως τρίτου τερματοφύλακα.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την απόφαση της να προωθήσει στην ανδρική ομάδα τον νεαρό τερματοφύλακα Μάριο Μικέ από την Κ-19.

Ο Μάριος Μικές είναι γεννηθείς στις 5/1/2003 ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Δαβουρλή Κ' 92 και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα μας σε επίπεδο Νέων και Κ-16. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2018, συμμετείχε στην προετοιμασία της Παναχαϊκής στο Καρπενήσι. Ο Μάριος Μικές υπέγραψε το νέο επαγγελματικό του συμβόλαιο και θα ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας».