Super League 2

Τέλος ο Χαλκιάς από την Παναχαϊκή

Παρελθόν αποτελεί ο Κώστας Χαλκιάς για την Παναχαϊκή, που στην ανακοίνωσή της εκθειάζει τον πολύπειρο τερματοφύλακα, τονίζοντας ότι η πόρτα του συλλόγου είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν.

Τέλος από την Παναχαϊκή ο Κώστας Χαλκιάς.

Η ομάδα της Πάτρας, η οποία τον έπεισε να επιστρέψει στη δράση έπειτα από τέσσερα χρόνια αποχής, αναφέρει με ανακοίνωσή της ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών και παράλληλα εκθειάζει τον 44χρονο πορτιέρε.

«Η πόρτα της Παναχαϊκής θα παραμείνει ανοιχτή για τον Κώστα Χαλκιά και η προσφορά του σημείο αναφοράς για την πορεία της ομάδας», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει το τέλος συνεργασίας της με τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Κώστα Χαλκιά.

Για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ η καθοριστική συμμετοχή του πρώην διεθνούς τερματοφύλακα στο εγχείρημα που ξεκίνησε το 2016 αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή.

Ο Κώστας Χαλκιάς με το ήθος και την αφοσίωση του αποτέλεσε έναν από τους βασικούς και συνάμα καθοριστικούς πρωταγωνιστές στην πορεία της ομάδας.

Η εμβληματική προσωπικότητα του καθώς και η πλούσια σε εμπειρίες και παραστάσεις αγωνιστική του καριέρα συνέβαλλαν τα μέγιστα στην δημιουργία καλού κλίματος στα αποδυτήρια παραδίδοντας ο ίδιος μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Του οφείλουμε από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία του στην Ομάδα, η οποία θα αποτελεί ανεξάντλητη πηγή παραδειγματισμού.

Η πόρτα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ θα παραμείνει ανοιχτή για τον Κώστα Χαλκιά και η προσφορά του σημείο αναφοράς για την πορεία της Ομάδας.

Καλή συνέχεια, Κώστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x