Αγγλία

Τέλος στις φήμες περί αποχώρησης βάζει ο Φάμπρεγας

Μπορεί ο Σεσκ Φάμπρεγας να φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν την έξοδό του από την Τσέλσι, ωστόσο όπως υπογράμμισε ο ίδιος αυτές οι φήμες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Αντόνιο Κόντε είχε ειδοποιήσει τον Σεσκ Φάμπρεγας πως δεν τον υπολογίζει στην Τσέλσι, για αυτό το όνομα του Ισπανού είχε συνδεθεί με πολλούς συλλόγους.

Ωστόσο, ο ίδιος ο 29χρονος χαφ διέψευσε τόσο τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από την ομάδα του Λονδίνου, όσο και αυτά που έκαναν λόγο για «ρήξη» στις σχέσεις του με τον Ιταλό τεχνικό.

Συγκεκριμένα, ο Φάμπρεγας τόνισε: «Αντίθετα με ότι ακούγεται και γράφεται, ο κόουτς και εγώ έχουμε πολύ καλές σχέσεις και ποτέ δεν μου είπε να φύγω από τον σύλλογο».

Ενώ συμπλήρωσε: «Είπε ότι υπολογίζει σε εμένα, και εγώ θα συνεχίσω να παλεύω και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, όσο βρίσκομαι εδώ».

Παράλληλα δήλωσε αφοσιωμένος στην Τσέλσι: «Είμαι απολύτως αφοσιωμένος στην ομάδα, και μοναδικός μου στόχος είναι να βοηθάω με κάθε τρόπο».

Φυσικά, ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα θέλει να έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, για αυτό υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησής του, στην περίπτωση που στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου φτάσει στα χέρια του μια εξαιρετική πρόταση.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x