Κύπελλο Ελλάδας

Ψάχνει ξέσπασμα ο Παναθηναϊκός

Στη μάχη του Κυπέλλου ρίχνεται απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενεί τον Ηρακλή στη Λεωφόρο, και θέλει να ξεσπάσει μετά από τρεις αγώνες χωρίς νίκη. Οι σκέψεις του Στραματσόνι για την 11άδα.

Να απομακρύνει τις σκιές κρίσης θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Ηρακλή για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λεωφόρο (19:30, OTE Sports 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μετά από τρεις αγώνες χωρίς νίκη (ήττα από Ξάνθη και ισοπαλίες σε Λιέγη και Βέροια) οι «πράσινοι» θέλουν το… τρίποντο, με το οποίο θα μπουν δυναμικά στη μάχη της διεκδίκησης και του συγκεκριμένου τίτλου.

Άλλωστε, αυτό τόνισε και στη χθεσινή του ομιλία ο Αντρέα Στραματσόνι: «Αύριο (σ.σ. σήμερα) παίζουμε με τον Ηρακλή και σας λέω ότι το Κύπελλο είναι επίσης στόχος μας και θέλουμε το γρηγορότερο να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Προσοχή στον αντίπαλο, μη σας ξεγελάνε οι απουσίες που έχει, ούτε έχετε το δικαίωμα να τους υποτιμήσετε. Πρέπει να παίξετε σοβαρά με συγκέντρωση και να φτάσετε σε μία νίκη που θα βοηθήσει και την ψυχολογία σας στη συνέχεια».

Το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές, καθώς πέρα από τους τραυματίες Ζέκα, Λεντέσμα, Χουλτ και Σάμπα, αλλά και τον κλινήρη Στάικο, ο Ιταλός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης τους Μολέντο, Μέστο αλλά και τον Στιλ.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Ιβανόφ και Χουχούμη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ρέις με τον Λουντ, έχοντας στα πλάγια τους Μπουμάλ και Εμποκού. Ο Λέτο θα είναι πίσω από τον Ρινάλντι, αν δεν παίξει ο Βιγιαφάνιες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ευαγγέλου, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Μίγγος, Αγγελόπουλος και Χατζηγιοβάννης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x