Κύπελλο Ελλάδας

Τεννές: «Αποκλειστήκαμε από μια καλύτερη ομάδα»

Ο Μπάμπης Τεννές παραδέχτηκε ιπποτικά πως ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος της Λαμίας, αλλά και πως ίσως έκανε λάθος που δεν φρέσκαρε την ομάδα του.

Ο Μπάμπης Τεννές ήταν ρεαλιστής και έκανε αυτοκριτική μετά τον αποκλεισμό της Λαμίας στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τη βαριά ήττα με 4-1 από τον Πανιώνιο. «Κύπελλο ήταν και πάει, αποκλειστήκαμε από μια καλύτερη ομάδα με ένα βαρύ σκορ που δεν έχουμε συνηθίσει. Επηρεαστήκαμε από το ματς με δέκα παίκτες της περασμένης Κυριακής και ίσως ήταν λάθος δικό μου που έπαιξα με την ίδια ομάδα. Κοιτάμε πλέον το στόχο του πρωταθλήματος. Φτάσαμε στους «8» φέτος, να πάμε καλύτερα του χρόνου», τόνισε ο πολύπειρος τεχνικός.

Ερωτηθείς αν ο αποκλεισμός ήταν θέμα φρεσκάδας απάντησε: «Αν δεν έχεις τρεξίματα, μονομαχίες… Εμείς φάγαμε δύο γρήγορα γκολ. Δεν θέλαμε να δεχτούμε γκολ. Δεν είμαστε ομάδα που σκοράρει πολύ. Τα δεχτήκαμε και άρχισε απογοήτευση στην ομάδα. Δεν πειράζει, όλα καλά».

Για τον τραυματισμό του Αναστασόπουλου είπε: «Νομίζω θα κάνει μαγνητική, αλλά έχει βαρύ αιμάτωμα».

Όσο για το τι πρέπει να αλλάξει για την διεκδίκηση βαθμών στη συνέχεια; «Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μας θα παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Δεν έχουμε διάστημα ξεκούρασης αλλά και το ρόστερ δεν μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε τρία ματς την εβδομάδα. Είναι νωρίς να πω για αλλαγές στην 11αδα αλλά θα δούμε».

Σε ερώτηση για το αν έχει ταβάνι η ομάδα του, απάντησε: «Εμείς, θέλω να είμαι ειλικρινής, νόμιζα θα μπορούσαμε να πάμε παραπέρα. Είμαστε νεοφώτιστοι. Μπήκαμε στην κατηγορία στην τελευταία θέση και φτάσαμε στους «8» και νομίζω ότι διεκδικούμε με μεγάλες πιθανότητες την παραμονή στην κατηγορία. Κάθε χρονιά θα είναι καλύτερη. Ξεκινήσαμε χωρίς γήπεδο παίξαμε στην Αθήνα, το ρόστερ θέλει βελτιώσεις, αλλά από την άλλη είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία και συγκομιδή της ομάδας. Κάθε χρόνια και καλύτερη η Λαμία άρα ταβάνι φέτος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Και μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό δεν είναι στόχος το κύπελλο αλλά η παραμονή. Δεν είναι καλή βραδιά η σημερινή γιατί δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες ήττες. Έπρεπε να δείξουμε ότι το διεκδικήσαμε. Από το 20λεπτο ήμασταν εκτός κυπέλλου. Πιο φωτιά από αυτά τα ματς που έχουμε παίξει μέχρι τώρα, δεν έχουμε να δώσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x