Stoiximan Super League

Τεννές: «Δεν παίρνουμε ότι αξίζουμε στον αγωνιστικό χώρο»

Στα διαιτητικά λάθη που γίνονται κατά του Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε ο Μπάμπης Τεννές μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μόνο για την διαιτησία μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπάμπης Τεννές, με τον τεχνικό του Απόλλωνα να αναφέρει πως η ομάδα του δεν παίρνει ότι της αξίζει εντός του αγωνιστικού χώρου λόγω των διαιτητικών αποφάσεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δυστυχώς μας αναγκάζουν αντί να μιλάμε για ποδόσφαιρο, να μιλάμε για άλλα πράγματα. Η ομάδα υποβιβάζεται όχι μόνο από δικά της λάθη, αλλά και άλλων. Πριν μερικές αγωνιστικές δεν δόθηκε καθαρό φάουλ στην Λάρισα και γίνεται αυτογκόλ, στο προηγούμενο με τον Λεβαδειακό, έπρεπε ο αντίπαλος να παίζει με λιγότερο παίκτη από το 30’, όμως δεν δόθηκε αποβολή και σήμερα ο διαιτητής μας στερεί το δικαίωμα να διεκδικήσουμε ως το τέλος κάτι, με την κόκκινη που δεν υπάρχει. Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει στεναχώρια, γιατί κάναμε προσπάθεια, τα παιδιά ανταποκρίνονται σε ό,τι λέμε, αλλά δεν παίρνουμε όσα δικαιούμαστε στον αγωνιστικό χώρο.

Για το ματς δεν έχω πολλά, το είδαν όλοι, μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά όλες οι αποφάσεις ήταν εναντίον μας. Όλοι κάνουμε λάθη και ο συγκεκριμένος διαιτητής έκανε λάθη, αλλά μας στοιχίζουν πολύ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη νίκη του, του εύχομαι καλή συνέχεια κι εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, ελπίζοντας ότι μπορεί να δικαιωθούμε».


Για το αν θεωρεί ότι ο Απόλλωνας έπεσε μετά τη σημερινή ήττα: «Έχει ακόμα αρκετά παιχνίδια το πρωτάθλημα, αλλά βλέποντας τα τελευταία που δεν παίρνουμε στον αγωνιστικό χώρο ό,τι αξίζουμε, υπάρχει μια μικρή απογοήτευση. Ήταν που ήταν δύσκολη, μας την κάνουν και ακόμα δυσκολότερη τη ζωή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x