Επίθεση σε τοπικά Μέσα έκανε ο Μπάμπης Τεννές, με αφορμή σενάρια που κυκλοφόρησαν πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Λαμίας.

Μετά το «στραβό» ξεκίνημα τις ομάδας, στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας, δημοσιεύματα θέλουν τον Μάκη Χάβο να αναλαμβάνει τα ηνία, αντικαθιστώντας τον 64χρονο τεχνικό.

Ο Μπάμπης Τεννές απάντησε στα σενάρια αντικατάστασής του με γραπτή δήλωση, η οποία αναφέρει:

«Κάποιοι τοπικοί δημοσιογραφάρες από τοπικά μέσα, που μέχρι πρότινος είχαν παραστάσεις από αγώνες μόνο τοπικών πρωταθλημάτων, διέγνωσαν την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ότι η ομάδα έχει πρόβλημα προπονητή, όταν είναι τρία χρόνια στην ομάδα μόνο με επιτυχίες. Δεν ξέρω τα κίνητρα τους, κι ούτε με ενδιαφέρουν. Εμένα μου αρκεί ο σεβασμός και το χειροκρότημα του απλού φιλάθλου.

Τα πράγματα είναι δύσκολα, πάντα ήταν δύσκολα και πέρυσι και πρόπερσι και στα 25 χρόνια που είμαι προπονητής. Ποτέ όμως δεν απέτυχα. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και στην ομάδα και πιστεύω ότι ο χρόνος θα τους δικαιώσει
».

TAGS: Λαμία
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ