Stoiximan Super League

Τεννές: «Ο ΠΑΟΚ έχει απίστευτη ποιότητα και ποσότητα παικτών»

Αποθέωσε τον ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του ο Μπάμπης Τεννές, λέγοντας πως η ποιότητα του «δικέφαλου του βορρά» είναι τεράστια.

Ειλικρινής στη συνέντευξη Τύπου μετά την βαριά ήττα του Απόλλωνα ο Μπάμπης Τεννές. Ο προπονητής της Ελαφράς Ταξιαρχίας αποθεώσε τον ΠΑΟΚ και την ποιότητα που διαθέτει σαν ομάδα, ενώ ανέφερε πως καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να τον κοντράρει.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πλάνο του Απόλλωνα το οποίο δεν είναι άλλο από την άμεση επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκα

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μπάμπης Τεννές:

«Υποκύψαμε στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Θέλαμε να γίνουμε μια ομάδα που θα του βάλει δύσκολα, θέλαμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί αλλά δυστυχώς για εμάς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο 2’ και αμέσως μετά πάλι έγινε το 2-0 και τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα. Οι δυνατότητες είναι διαφορετικές όπως και η ποιότητα, ο ΠΑΟΚ είναι σ ε μια πολύ καλή περίοδο και δύσκολα αντιμετωπίζεται από μια ομάδα σαν τη δικιάς μας. Δεν έχουμε ούτε το βάθος ούτε την ποιότητα. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε αλλά και πάλι ξέφυγε το σκορ και υποστήκαμε μια βαριά ήττα. Είπαμε στους παίκτες μου πως υπάρχουν και αυτά τα παιχνίδια και δεχόμαστε ότι χάσαμε από έναν ανώτερο αντίπαλο»
, είπε αρχικά.

Πόσο δύσκολο είναι για μια ομάδα με ελάχιστες ελπίδες να προετοιμάζεται γι αυτά τα ματς: «Δύσκολα τα παιχνίδια για τον Απόλλωνα είναι όλα. Ξέρουμε ότι τα πράγματα από τότε που ήρθα στην ομάδα ήταν πολύ δύσκολα και έπρεπε να υπάρξει μια μεταβαική περίοδο, να φτιαχτεί μια ομάδα που θα επιστρέψει σε δέκα ματς στην σούπερ λίγκα. Προσπαθώ να θείξω την αξιοπρέπεια το φιλότιμο των παιδιών για να βγάλουν μια καλή εικόνα στα ματς. Έχουμε δείξει ότι είμαστε αξιόμαχοι, όχι σήμερα όμως. Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος, ο οποίος δύσκολα παίζεται από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα».

Για το αν αδικείται από την έκταση του σκορ ο Απόλλων: «Και ο αντίπαλος είχε φάσεις, όμως. Μας αδικούν τα δύο τελευταία γκολ του ΠΑΟΚ που ήταν λίγο τυχερά. Μικρή σημασία έχει αν είναι 4-1 ή 5-1. πό τη στιγμή που ξέφυγε το σκορ από νωρίς ήταν δύσκολο για εμάς.»

Για τον χρόνο συμμετοχής που δίνει στα νέα παιδιά: «Θα συνεχίσουν να παίρνουν ευκαιρίες και εμπειρίες και τη νέα χρονιά θα είναι έτοιμα να γευτούν νίκες και την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Δεν είχαμε επενδύσει από νωρίς στα νέα παιδιά».

Για το αν περισσότερο φοβήθηκε αντί να σεβαστεί τον ΠΑΟΚ: «Μας βρήκε απροετοίμαστους στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ερχόταν με κεκτημένη ταχύτητα. Θες και λίγο τύχη σε τέτοια ματς για να κοντράρεις τέτοιους αντιπάλους».

Για το τι διαφορετικό έχει ο ΠΑΟΚ σε σχέση με άλλα χρόνια και βρίσκεται κοντά στον τίτλο: «Απίστευτη ποιότητα και ποσότητα παικτών. Μόλις πήρα την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είδα τους εφτά στον πάγκο και είπα καλύτερα που παίζουν αυτοί, από εκείνους που είναι στον πάγκο. Έχει τρομερό βάθος, όποιος μπει και βγει είναι το ίδιο ικανός. Υπάρχει ένα δέσιμο, υπάρχει ένας προπονητής που είναι δύο χρόνια και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x