Stoiximan Super League

Τεννές «Το ποδόσφαιρο ό,τι σου δίνει στο παίρνει»

Άτυχη στιγμή χαρακτήρισε το γκολ του Απόλλωνα Σμύρνης ο Μπάμπης Τεννές, ενώ δεν θέλησε να τοποθετηθεί για τη φάση του πέναλτι που κέρδισε η Λαμία στις καθυστερήσεις.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μπάμπη Τεννέ:

«Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από δύο ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία. Με πολλές μονομαχίες, σκληρό σε μερικές περιπτώσεις. Ο Απόλλων ήταν λίγο καλύτερος από εμάς, λίγο πιο επικίνδυνος. Την μεγάλη φάση όμως την είχε στο ξεκίνημα η Λαμία με το τετ α τετ του Βουό. Το παιχνίδι πήγαινε για το 0-0, για να γίνουν δυο φάσεις στα τελευταία λεπτά. Έβαλε ένα γκολ ο Απόλλων με απροσεξία δική μας, βάλαμε κι εμείς ένα με το πέναλτι. Δεν το έχω δει το πέναλτι και δεν έχω άποψη. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά, είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο με εμάς, Είναι το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι που αποφεύγουμε την ήττα και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι»
, είπε αρχικά.

Για το αν ήταν τυχερή η Λαμία στο τέλος: «Αισθανθήκαμε άτυχοι στο γκολ που φάγαμε. Αν ήμασταν άτυχοι στο γκολ που φάγαμε, γιατί να μην είμαστε τυχεροί στο τέλος; Το ποδόσφαιρο ό,τι σου δίνει, στο παίρνει...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x