Γερμανία

Τεράστιος νικητής ο Γκέτσε: Έριξε «σφαλιάρα» στη μυοπάθεια και επέστρεψε στα γήπεδα (pic)

Την πιο σπουδαία, την πιο τρανή νίκη της καριέρας του, πέτυχε ο Μάριο Γκέτσε. Δεν το έβαλε κάτω, έδωσε την μάχη του, έριξε μια μεγαλοπρεπή σφαλιάρα στη μυοπάθεια και επιστρέφει στα γήπεδα!

Πριν από μερικές μήνες, ο Μάριο Γκέτσε διαγνώστηκε με μυοπάθεια και όλοι έκαναν λόγο για πρόωρο τέλος στην καριέρα του 25χρονου ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ.

Όλοι, εκτός από εκείνον. Ο Γκέτσε, αποδείχθηκε παλικάρι και επιστρέφει στα γήπεδα, κερδίζοντας τη μάχη με το πρόβλημα της υγείας που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Μάριο Γκέτσε είχε διαγνωστεί με προβλήματα μεταβολικής διαταραχής τον περασμένο Φεβρουάριο και για αυτό είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο 25χρονος Γερμανός ήταν άγνωστο το πότε θα επέστρεφε και όλοι φοβόντουσαν ότι θα μείνει εκτός γηπέδων για αρκετό καιρό, ίσως και για πάντα.

Ο ποδοσφαιριστής της Ντόρμουντ, ακολούθησε ειδική θεραπεία, έκανε προετοιμασία και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Σήμερα, στο παιχνίδι απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, ο σούπερ Μάριο ξεκινάει βασικός με τους «κίτρινους», πετυχαίνοντας μια τεράστια νίκη. Νίκη ζωής!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x