Stoiximan Super League

Τερζής: «Δύσκολη ημέρα για εμάς. Να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια»

Εμφανώς απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο Απόστολος Τερζής μετά την ήττα της Βέροιας από τον Πανιώνιο και ζήτησε από τους παίκτες του να κάνει την ύστατη προσπάθεια για αν σωθεί η ομάδα τους.

Ο Απόστολος Τερζής δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για τη νέα ήττα της Βέροιας (με 1-0 από τον Πανιώνιο), που τη φέρνει ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό. Ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας τόνισε ότι είναι δύσκολη ημέρα για τον σύλλογο και ζήτησε να γίνει μια τελευταία προσπάθεια ώστε να διατηρηθούν ζωντανή για παραμονή οι Ημαθιώτες.

«Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα. Είναι μια δύσκολη μέρα για εμάς. Τα παιδιά είχαν πολλή πίεση και άγχος, προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Πρέπει να αλλάξουμε αγωνιστικό πρόσωπο και να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια για να μείνουμε στην κατηγορία.

Όταν υπάρχει τόσο άγχος και τέτοια πίεση, θέλεις να κάνεις πράγματα και δεν μπορείς. Υπήρχε σκέψη να περάσει ως αλλαγή ο Λινάρδος, για αυτό σηκώθηκε για προθέρμανση, αλλά οι δυο πλάγιοι παίκτες μας Στόιτσεφ και Κάλβο ζήτησαν αλλαγή και έτσι χρησιμοποιήθηκαν παίκτες σε διαφορετικές θέσεις από αυτήν του Λινάρδου
», δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο Έλληνας τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x