Stoiximan Super League

Τερζής: «Eυελπιστούμε με την έλευση του νέου προπονητή να αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τη νίκη του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (2-1) εμφανίστηκε ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Απόστολος Τερζής.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η δύσκολη αποστολή που κλήθηκε να αναλάβει ο Απόστολος Τερζής! Ο Άρης έφυγε με το διπλό στις αποσκευές του από τη Ριζούπολη, με τον υπηρεσιακό τεχνικό των «κιτρινόμαυρων» να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου ευχαριστημένος με την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του.

Για τον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα: «Ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα. Για εμάς αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Το τελευταίο διάστημα είχαμε προβλήματα, μετά τα άσχημα αποτελέσματα που έφεραν και την αποχώρηση του προπονητή. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και αγωνιστήκαμε για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και να αλλάξουμε την κατάσταση. Μπράβο στα παιδιά και ευελπιστούμε με την έλευση του νέου προπονητή να αλλάξει εντελώς η κατάσταση προς το καλύτερο».

Για το πως διαχειρίστηκε την ομάδα: «Εγώ με τα παιδιά γνωριζόμαστε εδώ και τέσσερις μήνες. Τα παιδιά λειτούργησαν σαν επαγγελματίες, δούλεψαν πολύ καλά στην προπόνηση. Δεν μπορέσαμε να δούμε πολλά ματς του Απόλλωνα, ωστόσο σταθήκαμε σε αυτό κόντρα στον ΟΦΗ. Θέλαμε να χτίσουμε πάνω στα αδύναμα στοιχεία του Απόλλωνα. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί το πρόσωπο που έδειξαν όλη την εβδομάδα αλλά και μέσα στο παιχνίδι, δείχνει ότι είναι παιδιά με προσωπικότητα».

Για τον τραυματισμό του Ματέο Γκαρσία: «Δέχθηκε ένα χτύπημα από το πρώτο μέρος, δούλεψε με τους φυσικοθεραπευτές στο ημίχρονο. Είχαμε συνεχή επικοινωνία στο δεύτερο και όταν άρχισε να βαραίνει το πόδι αποχώρησε με αλλαγή».

Για το αν είναι ικανοποιημένος: «Η ικανοποίηση είναι τεράστια. Γνωρίζω την ευθύνη που έχω και σε ποια ομάδα είμαι. Θέλω να βάλω ένα λιθαράκι στο να γυρίσει η κατάσταση. Τα γνωρίζω τα παιδιά εδώ και 4 μήνες. Με βοήθησαν πάρα πολύ όπως και οι συνεργάτες μου αυτή την εβδομάδα, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη σήμερα».

Για τον νέο προπονητή της ομάδας: «Ενημέρωση έχουμε, ωστόσο η επίσημη ενημέρωση θα έρθει από την ΠΑΕ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x