Copa America

Τεσίγιο: «Έχασα το πέναλτι και τώρα με θέλουν νεκρό»

Σοκαρισμένος εμφανίζεται ο Γουίλιαμ Τεσίγιο που μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στη Χιλή φοβάται για τη ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του.

Τις χειρότερες στιγμές της ποδοσφαιρικής του καριέρας βιώνει ο Κολομβιανός Γουίλιαμ Τεσίγιο΄. Το δικό του χαμένο πέναλτι κόντρα στη Χιλή στοίχισε τον αποκλεισμό της χώρας του από τη συνέχεια του Κόπα Αμέρικα αλλά ακόμη περισσότερο στον ίδιο. Και δεν έχει άδικο...

Στο πρόσφατο παρελθόν, ένα αντίστοιχο γεγονός επέφερε την απώλεια ενός Κολομβιανού ποδοσφαιριστή. Ήταν 5 Ιουλίου του 1994, πέντε ημέρες μετά το τελευταίο παιχνίδι των «καφετέρος» για το Παγκόσμιο Κύπελλο εκείνης της χρονιάς, όταν ο Αντρές Εσκομπάρ δολοφονήθηκε από συμπατριώτες του. Κι όλα αυτά εξαιτίας ενός αυτογκόλ με τις ΗΠΑ, που στοίχισε τον αποκλεισμό της χώρας της Λατινικής Αμερικής από τη συνέχεια του θεσμού.

«Ναι, με θέλουν νεκρό. Στα social media μου έγραψαν τα πάνδεινα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 29χρονος αμυντικός της Σάντα Φε.

«Έχουν απειλήσει εμένα και τα παιδιά μου. Θα μου έπαιρνε μία ολόκληρη ημέρα να δημοσιεύσω όλες τις απειλές που μας έχουν στείλει», πρόσθεσε η σύζυγος του ποδοσφαιριστή.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x