Βέλγιο

Τεσσάρα και πλησιάζει στον τίτλο η Γκενκ

Με εμφατικό τρόπο, η Γκενκ σάρωσε την Αντβέρπ εντός έδρας 4-0 για την έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League για τον τίτλο και βρίσκεται μία «ανάσα» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Γκενκ σάρωσε εντός έδρας 4-0 την Αντβέρπ για την έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League για την κατάκτηση του τίτλου και πήγε προσωρινά στο +9 από τη δεύτερη Κλαμπ Μπριζ τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, θέλοντας ουσιαστικά ακόμα μία νίκη για να κατακτήσει τον φετινό τίτλο, περιμένοντας ήττα των «μπριζουά» την Κυριακή στην έδρα της Γάνδης.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Αμβέρσας παρέμεινε στην τρίτη θέση της ειδικής βαθμολογίας και στο -3 από την Κλαμπ Μπριζ, έστω και αν οι «μπριζουά» έχουν ένα ματς λιγότερο, οπότε οι φιναλίστ του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1993 ελπίζουν σε «γκέλα» των φιναλίστ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1978 σε δύο μέρες.

Το πέναλτι του Μαλινόφσκι στο 25’ έδωσε το έναυσμα και στην επανάληψη τα τέρματα των Σαμαρά στο 55’, Ιτο στο 57’ και το πέναλτι του Χέινεν στο 91’ έδωσαν πανηγυρικό τόνο.



Το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής:

Παρασκευή (03/05)
Γκενκ-Αντβέρπ 4-0

Κυριακή (05/05)
Άντερλεχτ-Σταντάρ Λιέγης (15:30)

Γάνδη-Κλαμπ Μπριζ (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x