Stoiximan Super League

Τετ-α-τετ με Γκαρθία είχε ο Βρέντζος

Στο Ρέντη βρέθηκε χθες το πρωί ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος τα είπε με τον Όσκαρ Γκαρθία ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

«Συναγερμός» έχει σημάνει στον Ολυμπιακό ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Γιάννης Βρέντζος αλλά και ο Κριστιάν Καρεμπέ, μαζί με τους κ.κ. Θεοδωρίδη, Δουρέκα και Κοβάσεβιτς, βρέθηκαν στο Ρέντη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν πως είναι κοντά στην ομάδα στην προσπάθεια που κάνει να παλέψει τις μαθηματικές πιθανότητες που υπάρχουν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, κάποιοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θεωρούν «κλείδι» το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, εφόσον οι Πειραιώτες κάνουν σερί νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όσκαρ Γκαρθία είχε τετ-α-τετ με τον κ. Βρέντζο, ο οποίος ενεργοποιήθηκε ξανά στον Ολυμπιακό μετά τα άσχημα αποτελέσματα και την κακή εικόνα της ομάδας, η οποία είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για λίγη ώρα, με τον στενό συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη να περνάει το μήνυμα πως η διοίκηση είναι στο πλευρό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x