Stoiximan Super League

Τετ-α-τετ με παίκτες ο Δώνης, τι σκέφτεται για την 11άδα

Ο Γιώργος Δώνης κάνει διαδοχικές επαφές κατ’ ιδίαν με τους παίκτες του Παναθηναϊκού εν όψει ντέρμπι. Τι σκέφτεται για το βασικό σχήμα εν όψει Ολυμπιακού.

Σε ψυχολογία ντέρμπι βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Η αποφασιστικότητα για το κρίσιμο ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19:00) είναι μεγάλη, όπως και η επιθυμία για μια μεγάλη νίκη, που θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες των «πράσινων» για την πέμπτη θέση. Ο Γιώργος Δώνης τις τελευταίες ημέρες κάνει διαδοχικά τετ-α-τετ με τους ποδοσφαιριστές του για να τους εξηγήσει τι θέλει από αυτούς και να τους έχει σε εγρήγορση.

Όσον αφορά στις σκέψεις του προπονητή για το βασικό σχήμα, επικρατέστερη διάταξε είναι το 3-5-2, με το 3-4-3 να συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες. Όλα δείχνουν πως ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, με τον Κολοβέτσιο στο κέντρο άμυνας, αριστερά τον Οικονόμου και δεξιά τον Κουλιμπαλί, ενώ σε ρόλο ακραίων μπακ-χαφ θα είναι αντίστοιχα οι Ινσούα και Γιόχανσον. Δεδομένη θέση στο βασικό σχήμα έχουν και οι Κουρμπέλης-Κάτσε στον άξονα και ο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, σε σχήμα 3-5-2 το πιθανότερο είναι το τρίτο χαφ να είναι ο Δώνης και ο Μπουζούκης να πάρει τη θέση του Άλτμαν παίζοντας κοντά στον Ιταλό φορ. Αν προτιμηθεί το 3-4-3, τότε ο Χατζηγιοβάνης θα αντικαταστήσει τον Δώνη.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν έχει ακόμη πάρει τις αποφάσεις του για το βασικό σχήμα, χθες δοκίμασε και τις δύο διατάξεις και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Κυριακή για τις επιλογές του. Όσον αφορά στην προσέλευση του κόσμου, στην ΠΑΕ περιμένουν πάνω από 25.000 κόσμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x