Stoiximan Super League

Τετραετές ο Τζαβέλλας

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φοράει και επίσημα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ενσωματώνεται στην αποστολή της Εθνικής και εντάσσεται στις 11/9 στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

Για τέσσερα χρόνια… έδεσε τον Γιώργο Τζαβέλλα ο ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής αριστερός μπακ, ο οποίος από το πρωί της Δευτέρας (2/9) βρίσκονταν στα γραφεία της ομάδας μαζί με τον ατζέντη του υπέγραψε κλειστό τετραετές συμβόλαιο με τον «δικέφαλο του βορρά».

Πλέον μαζί με τον Λίνο, αλλά και τον Νίκο Σπυρόπουλο, θα αποτελούν τις επιλογές του Χουμπ Στέφενς για τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο 25χρονος άσος θα ενταχθεί στη νέα του ομάδα με μικρή καθυστέρηση, στις 11 Σεπτεμβρίου. Κι αυτό γιατί αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής για τα ματς με Λιχτενστάιν και Λετονία στις 6 και 10 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο διεθνής αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα έχει τετραετή διάρκεια».



Ο Τζαβέλλας το πρωί βρέθηκε στις εγκαταστάσεις στη Νέα Μεσημβρία όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, ενώ γνώρισε και τους νέους συμπαίκτες του. Ο παίκτης του Δικεφάλου μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη μεταγραφή του αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας.

Η καριέρα του Τζαβέλλα με αριθμούς (συμμετοχές-γκολ):

2008/09-Πανιώνιος: 19-2
2009/10-Πανιώνιος: 26-0
2010/11-Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 28-2
2011/12-Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 2-0
2011/12-Μονακό: 14-1
2012/13-Μονακό: 25-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x