Stoiximan Super League

Τεχν. διευθυντής Τσβόλε στο sportfm.gr: «Από τους καλύτερούς μας ο Μοχτάρ, ανοιχτοί σε πώλησή του»

Για το ενδεχόμενο πώλησης του Γιουνές Μοχτάρ μίλησε στο sportfm.gr ο τεχνικός διευθυντής της Τσβόλε, Χέραρντ Νάικαμπ, μετά το δημοσίευμα που επανέφερε την περίπτωση του 26χρονου εξτρέμ για την ΑΕΚ.

Το απόγευμα της Τετάρτης, δημοσίευμα από την Ολλανδία επανέφερε του όνομα του Γιουνές Μοχτάρ για την ΑΕΚ. Μία περίπτωση που φαίνεται πως ενδιαφέρει τους «κιτρινόμαυρους», σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή στο sportfm.gr.

Στη συνέχεια, το sportfm.gr επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή της Τσβόλε και τον ρώτησε για το εν λόγω δημοσίευμα. Ο Χέραρντ Νάικαμπ ανέφερε αρχικά πως ακόμη δεν έχει κάποια επαφή με την ΑΕΚ. Ωστόσο, στη συνέχεια υποστήριξε πως η ομάδα του δεν είναι αρνητική να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση για την απόκτηση του 26χρονου εξτρέμ. Είτε αυτή είναι από την Ένωση, είτε από οποιονδήποτε άλλο σύλλογο!

«Πριν λίγο διάβασα και εγώ το εν λόγω δημοσίευμα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Προς το παρόν δεν ξέρω κάτι, δεν έχω ακόμη επαφή με κάποιον άνθρωπο από την ΑΕΚ. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω για να μπορέσω να σου πω με σιγουριά», είπε αρχικά στο sportfm.gr ο Χέραρντ Νάικαμπ.

Εάν είναι θετικοί στην Τσβόλε να πωλήσουν τον ποδοσφαιριστή: «Αν έρθει μια ομάδα, είτε είναι η ΑΕΚ είτε οποιαδήποτε άλλη από το εξωτερικό γιατί όχι. Εάν ικανοποιείται ο ποδοσφαιριστής από την πρόταση και την ομάδα αλλά και εμείς, τότε ναι είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε την πώλησή του».

Όσον αφορά το γεγονός πως ο Μοχτάρ έχει έξι μήνες ακόμα συμβόλαιο αλλά και με τι ποσό είναι διατεθειμένη η Τσβόλε να τον πωλήσει, ανέφερε: «Ναι η αλήθεια είναι πως ο Μοχτάρ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες μας και από τους πιο σημαντικούς για την ομάδα. Έχει μεγάλη αξία, εμείς θα θέλαμε να πάρουμε ένα ποσό κοντά στα 1,2 εκατ. ευρώ αλλά τελειώνει το συμβόλαιό του. Θα δούμε…».

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x