Αγγλία

Τέζαρε τη Λιντς και βλέπει Premier η Ντέρμπι του Λάμπαρντ!

Ματσάρα στο «Έλαντ Ρόουντ». Η Ντέρμπι έκανε ανατροπή στην ανατροπή (2-4) και θα συναντήσει την Άστον Βίλα στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» που χαρίζει το εισιτήριο στην Premier αλλά κι ένα σωρό εκατομμύρια

Φοβερό ματς στο «Έλαντ Ρόουντ» και τεράστια πρόκριση για την Ντέρμπι Κάουντι στον τελικό των πλέι-οφ ανόδου της Championship.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ είχε ένα βουνό μπροστά της αφού είχε ηττηθεί στην έδρα της 1-0 από την Λίντς στον πρώτο ημιτελικό. Τα πράγματα μάλιστα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα αφού οι παίκτες του Μαρσέλο Μπιέλσα άνοιξαν το σκορ με τον Ντάλας στο 24ο λεπτό. Η απάντηση για τα «κριάρια» ήρθε σε πολύ κρίσιμο σημείο αφού ο Μάριοτ έκανε το 1-1 λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (45’).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντέρμπι ήταν σαρωτική. Μόλις μετά την σέντρα ο Μάουντ έκανε το 1-2 (46’) και πριν καλά-καλά συνέλθουν οι γηπεδούχοι είδαν τον Γουίλσον να κάνει και το 1-3 με εκτέλεση πέναλτι στο 58ο λεπτό. Το ματς ισορρόπησε άμεσα, αφού στο 62’ ο Ντάλας με το δεύτερο γκολ του μείωσε σε 2-3 (3-3 το συνολικό). Στο 78’ ο Μπεράρντι δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη μέσα σε 9λεπτά κι άφησε τη Λιντς με παίκτη λιγότερο για το φινάλε. Η Ντέρμπι, πήρε και πάλι τα ηνία και με τον Μάριοτ στο 85’ έκανε το 2-4 και κράτησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα το εισιτήριο του τελικού στο χέρι της, παρότι και αυτή ολοκλήρωσε το ματς με δέκα.



Ο τελικός, όπου η Ντέρμπι θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Μαΐου στις 17.00 στο Γουέμπλεϊ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x