Stoiximan Super League

«Τέζαρε» τον Λεβαδειακό ο Ναζλίδης στο 95’!

Ναζλίδης και… ξερός ο Λεβαδειακός. Με γκολ του Έλληνα φορ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λάρισα επικράτησε 1-0 των Βοιωτών, υποχρεώνοντάς τους στην πρώτη τους φετινή ήττα.

«Σκότωσε» τον Λεβαδειακό ο Ναζλίδης!

Ο Έλληνας επιθετικός με γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρισε μια σπουδαία νίκη στην Λάρισα (1-0) και υποχρέωσε παράλληλα τους Βοιωτούς στην πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα!

Στους εννιά βαθμούς πλέον οι «βυσσινί» που πήραν βαθιά ανάσα αναφορικά με την μάχη της παραμονής, στους 14 παρέμεινε ο Λεβαδειακός! Αποβλήθηκε για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν ο Ζοσέ Ανιγκό, για διαμαρτυρία προς τους διαιτητές!

Δείτε εδώ τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση.

Το ματς



Η ΑΕΛ έδειξε εξ αρχής πόσο ήθελε το ματς. Μπήκε πολύ δυνατά και έκανε αισθητή την παρουσία της στην αντίπαλη περιοχή, πριν καν συμπληρωθούν 30 δευτερόλεπτα. O Ντέλετιτς έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και σέντρα, ο Κριζμάν πετάχτηκε και λίγο έλειψε να σκοράρει με κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό ο Γουάλας πάτησε περιοχή και έκανε το γύρισμα αλλά ο Ναζλίδης έκανε κάκιστο τελείωμα και δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Επασί.

inner

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων αλλά δυσκολεύονταν. Σιγά σιγά κι ενώ τα λεπτά περνούσαν, ο Λεβαδειακός άρχιζε να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να ισορροπεί το παιχνίδι. Και είχε την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος για να σκοράρει. Ήταν το 36ο λεπτό όταν ο Τσαμπούρης εκτέλεσε το φάουλ ,η άμυνα της Λάρισας «κοιμήθηκε», με τον Λεονάρντο να κάνει το κοντρόλ και να στρώνει ουσιαστικά την μπάλα στον Φαβάρο. Ο τελευταίος, όμως, δεν κατάφερε να βρει εστία από πλεονεκτική θέση στην τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου.

inner

Με μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Ο Γιουσούφ έκανε φοβερή προσπάθεια και κάθετη πάσα στον Γιακουμάκη, ο οποίος προσπάθησε να περάσει τον Μπόζοβιτς αλλά ο πορτιέρε της ΑΕΛ βγήκε ταχύτατα και με εξαιρετικό τάκλιν στα όρια της περιοχής τον έκοψε! Δέκα λεπτά μετά, ήταν η σειρά της Λάρισας να απειλήσει αλλά ο Κριζμάν δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Επασί!

inner

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έπαιζα ανοιχτά αλλά απειλούσαν μόνο με σουτ εκτός περιοχής. Τα λεπτά περνούσαν, ο Λεβαδειακός έδειχνε να συμβιβάζεται με τον βαθμό, κάτι που η ΑΕΛ δεν ήθελε σε καμία περίπτωση. Και τελικά, βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Περόνε έκανε πολύ δύσκολη σέντρα υπό την πίεση και του Μεντί, με τον Τριποτσέρη να χάνει τον Ναζλίδη και ο τελευταίος με καρφωτή κεφαλιά να σκοράρει, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του (1-0)!

inner

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Φάρκας, Ρέντζας (54' Μασούρας), Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (68' Περόνε), Κριζμάν (81' Γιαννιτσάνης), Ναζλίδης.

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρη, Μεντί, Λεονάρντο, Τριποτσέρη, Ζοάο Φαβάρο, Ομπιόρα (81' Καλτσάς), Μητρόπουλο, Γιουσούφ, Μπραντάο, Γιακουμάκη.

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Γήπεδο: AEL FC Arena

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x