Ισπανία

«Θα αγωνιστούμε με την Μπαρτσελόνα μόνο λόγω υποχρέωσης»

Ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Χοσέ Κάστρο, δεν είναι ευχαριστημένος με την απόφαση της ισπανικής ομοσπονδίας για την αλλαγή στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Μόνο επειδή είναι υποχρεωμένη θα παίξει η Σεβίλλη στον τελικό του Σούπερ Καπ εναντίον της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον πρόεδρό της.

Η ισπανική ομοσπονδία αποφάσισε να γίνει μόνο ένα παιχνίδι για το τρόπαιο του Σούπερ Καπ, ενώ συνήθως διεξάγεται και ρεβάνς.

Αυτό το γεγονός ενόχλησε τους Ανδαλουσιανούς, κάτι που έδειξε και ο Χοσέ Κάστρο με τις δηλώσεις του.

«Συναντήθηκα με τον Ρουμπιάλες και του είπα ότι δεν είμαστε χαρούμενοι με αυτήν την απόφαση. Είμαστε ένας επαγγελματικός σύλλογος και πρέπει να κάνουμε ότι αποφασίζει η ομοσπονδία, ανεξαρτήτως από το αν συμφωνούμε ή όχι. Είναι υποχρέωσή μας να αγωνιστούμε για να έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον τίτλο, αλλά το κάνουμε μόνο γιατί είμαστε υποχρεωμένοι», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανδαλουσιανών στη «Marca».

Ο τελικός θα είναι μονός, επειδή η Μπαρτσελόνα συμμετέχει στο διεθνές Champions Cup. Οι «μπλαουγκράνα» θα αντιμετωπίσουν τη Ρόμα στις 4 Αυγούστου, ενώ στις 5 Αυγούστου είχε καθοριστεί ο πρώτος τελικός με τη Σεβίλλη, πριν τελικά αναβληθεί.

Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωρακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x