Γερμανία

Θα δουν το… μισό ματς οι οπαδοί της Φρανκφούρτης!

Οι 3343 οπαδοί της Άιντραχτ που θα την ακολουθήσουν στο Ντίσελντορφ για το σημερινό ματς με τη Φορτούνα σκοπεύουν να δουν μόνο το δεύτερο ημίχρονο, ως διαμαρτυρία για την ημέρα διεξαγωγής του!

Μποϊκοτάζ θα κάνουν οι οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπως ανακοίνωσαν και στην επίσημη ιστοσελίδα τους, αφού θα αφήσουν άδειο το «πέταλο» για όλο το πρώτο ημίχρονο!

«Δεν θα μας εκμεταλλευτούν. Τα παιχνίδια τις Δευτέρες πρέπει να εγκαταλειφθούν άμεσα! Στο δεύτερο ημίχρονο θα πάμε στις θέσεις μας και θα δείξουμε ποια είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης», ανέφερε μεταξύ άλλων το σχετικό μήνυμα.

Κάτι ανάλογο σκοπεύουν να κάνουν, όμως, και οι οπαδοί της Φορτούνα. Αφήνοντας άδεια κομμάτια της δικής τους κερκίδας για τα πρώτα 15:30 λεπτά της αναμέτρησης, με σαφή αναφορά στην ώρα έναρξης των σαββατιάτικων παιχνιδιών. Για να πάρουν στη συνέχεια τις θέσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που παιχνίδι της Άιντραχτ διεξάγεται ημέρα Δευτέρα. Συγκεκριμένα, ένα χρόνο πριν, έλαβε χώρα στη Φρανκφούρτη το πρώτο δευτεριάτικο ματς στην ιστορία της Bundesliga, με αντίπαλο τη Λειψία.

Οι διαμαρτυρίες των οπαδών τότε περιλάμβαναν πανό, συνθήματα και… μπαλάκια του τένις, που είχαν πέσει στον αγωνιστικό χώρο της «Κόμερτσμπανκ Αρένα». Σήμερα, ακολουθεί το μποϊκοτάρισμα του παιχνιδιού…

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x