Αγγλία

Επανέρχεται για Ζιρού η Έβερτον

Έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση για την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού φαίνεται πως είναι η Έβερτον, με τον Ρόναλντ Κούμαν να θεωρεί πως ο Γάλλος διεθνής θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του.

Μπορεί το καλοκαίρι η Έβερτον να μην κατάφερε να αποκτήσει τον Ολιβιέ Ζιρού, όμως θα έχει ξανά την ευκαιρία της στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου, αφού σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Γάλλο σέντερ φορ.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες των «ζαχαρωτών» φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν περίπου 45 εκατ. ευρώ για να πείσουν τον Αρσέν Βενγκέρ να παραχωρήσει τον συμπατριώτη του, τον οποίο και δεν υπολογίζει ως βασικό στέλεχος της ομάδας.

Με τους Αλέξις Σάντσες και Αλεξάντερ Λακαζέτ να είναι «μπροστά» του στις επιθετικές επιλογές του Αλσατού τεχνικού, φαίνεται πως και ο Ζιρού θα κυνηγήσει μια μεταγραφή δεδομένης της επιθυμίας του να αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην Έβερτον πιστεύουν ότι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ρομέλου Λουκάκου και παράλληλα να δώσει λύση στο μεγάλο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας την εφετινή σεζόν (μόλις 4 γκολ σε 6 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ).

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x