Γενικά

«Ανευθυνότητα να αναλάβω τώρα την Αργεντινή»

Ο Χόρχε Σαμπάολι δήλωσε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα για να αναλάβει την εθνική Αργεντινής, αφού εδώ και λίγο καιρό είναι και επίσημα προπονητής της Σεβίλλης.

Στην Αργεντίνη ψάχνουν εναγωνίως τον αντικαταστάτη του Χεράρδο Μαρτίνο, με τον Χόρχε Σαμπάολι να αποτελεί εκ των πιο «δυνατών» ονομάτων για τον εθνικό πάγκο. Ο ίδιος βέβαια, παρότι δηλώνει κολακευμένος για την εν λόγω πρόταση, ξεκαθαρίζει πως τη δεδομένη χρονική στιγμή θα ήταν ανεύθυνη κίνηση να συμφωνήσει με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής, διότι θέλει να αφοσιωθεί φέτος στις υποχρεώσεις της Σεβίλλης.

«Είναι αλήθεια ότι η AFA (αργεντίνικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου) με ενημέρωσε, κάτι που με κάνει ιδιαίτερα περήφανο, αλλά τα όνειρα δεν έρχονται πάντα τις κατάλληλες στιγμές», σχολίασε ο Σαμπάολι σε δηλώσεις του, μετά το φιλικό της Σεβίλλης με τη Μάιντς (νίκησε με 1-0).

«Το όνειρο μου αυτή τη στιγμή είναι να κερδίζω με τη Σεβίλλη. Θα ήθελα να αναλάβω κάποτε την Αργεντινή, το έχω ξαναπεί αυτό και παλιότερα, αλλά τώρα δεν θα ήταν καθόλου υπεύθυνο εκ μέρους μου να αφήσω τον σύλλογο», πρόσθεσε ο πρώην τεχνικός της Χιλής.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x