Stoiximan Super League

Θα κάνει αυτό που «πρέπει» ο Ατρόμητος με Ούμπιντες

Σε φάση υλοποίησης του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν μπαίνει ο Ατρόμητος και στο πλαίσιο αυτό οι Περιστεριώτες θα κάνουν πρόταση ανανέωσης στον Χαβιέρ Ούμπιντες.

Μόνο το ματς με την Κέρκυρα είναι στο μυαλό όλων στον Ατρόμητο, όπως υποστηρίζει όποια πλευρά και να ρωτήσει κανείς, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην έχουν γίνει συζητήσεις και σκέψεις εν όψει της νέας σεζόν.

Κάτι τέτοιο, άλλωστε, είναι ενδεικτικό από την ουσιαστική ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Ηρακλή Γαρουφαλιά εδώ και πάνω από ένα μήνα.

Σε πρώτο πλάνο υπάρχει το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων που ολοκληρώνονται στο τέλος του Ιουνίου. Αυτά είναι (πλην των δανεικών) των Ντάουντα, Ντιγκινί, Κυριακίδη και του Χαβιέρ Ούμπιντες, και αν για τους τρεις πρώτους υπάρχουν διάφορες σκέψεις και προθέσεις, στην περίπτωση του τελευταίου η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του 36χρονου Αργεντινού, που φέτος κλείνει πενταετία στο Περιστέρι και είναι ο ηγέτης του εντός αποδυτηρίων, καθώς τον σέβονται απόλυτα τόσο οι συμπαίκτες του (ενδεικτικές οι δηλώσεις του Ουάρντα πως ό,τι κι αν του πει ο Ούμπιντες αυτός το κάνει), αλλά και άτομα που ασχολούνται όλη τη μέρα με την ομάδα εντός και εκτός διοίκησης.

Οι συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν από την εβδομάδα που έρχεται και θεωρείται ότι θα επιτευχθεί συμφωνία, αφού και ο παίκτης θέλει να μείνει στην «οικογένειά» του και στο δεύτερο «σπίτι» του, όπως χαρακτηρίζει τον Ατρόμητο.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x