Stoiximan Super League

Θα μιλήσει με Ρόκα ο Ινσούα

Δύσκολη αλλά όχι εντελώς απίθανη η παραμονή του Αργεντινού μπακ.

Το μέλλον του Εμάνουελ Ινσούα παραμένει θολό. Ο Αργεντινός μπακ είχε κάνει εξ αρχής γνωστό πως θα ψάξει ένα συμβόλαιο 600-700 χιλιάδων ευρώ ετησίως, ωστόσο η πανδημία και οι επιπτώσεις της στο ποδόσφαιρο ανέτρεψαν τα πλάνα του. Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο κάποιο κλαμπ που να καλύπτει τα «θέλω» του, παρότι μένει ελεύθερος.

Ο παίκτης εμφανίζεται προβληματισμένος και σύμφωνα με την Live Sport δεν είναι κατηγορηματικός πως θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Ο Ινσούα θα επιχειρήσει να μιλήσει με τον Τσάβι Ρόκα για να δει τις διαθέσεις των «πράσινων», αν και ακόμη οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για να υπογράψει ανανέωση.

Η αποχώρησή του παραμένει το πιθανότερο σενάριο, αλλά προτού συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Πάντως ο Παναθηναϊκός θεωρείται δύσκολο να ανέβει από την αρχική πρόταση ανανέωσης που του είχε κάνει και η οποία είναι αμφίβολο αν ακόμη ισχύει, αφού μεσολάβησε η κρίση του κορωνοϊού.

Την ίδια ώρα, ο Τσάβι Ρόκα αναζητεί λύσεις για τη θέση του αριστερού μπακ, παρότι υπάρχει ενδεχόμενο το «τριφύλλι» να στηριχτεί στους Χατζηθεοδωρίδη και Ζαγαρίτη για να καλύψουν το κενό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x