Ισπανία

«Θα μπορούσε να επιστρέψει στη Ρεάλ ο Χάμες»

Ο πατριός του Κολομβιανού μίλησε για την πιθανότητα της επιστροφής του 27χρονου στους «μερένχες».

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Χάμες Ροντρίγκες στη Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε ο πατριός του Κολομβιανού μέσου.

«Η Μπάγερν του φέρθηκε πολύ καλά, είχε μια εξαιρετική χρονιά και έπαιζε τακτικά. Νομίζω ότι έχει ένα συμβόλαιο να τηρήσει, εκτός αν υπάρξει κάποια απόφαση της τελευταίας στιγμής, αλλά έχει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην καρδιά του από όταν ήταν παιδί. Να γυρίσει στη Μαδρίτη; Θα τον έβλεπα καλά εκεί. Πιστεύω ότι θα ήταν πολύ κολακευμένος αν η Ρεάλ τον θέλει στην ομάδα της. Πρέπει να δούμε αν το να συνεχίσει στη Ρεάλ θα είναι τόσο καλό για αυτόν, όσο το να συνεχίσει την Μπάγερν Μονάχου», δήλωσε ο Χουάν Κάρλος Ρεστρέπο στον «Cadena SER», ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχουν γίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Υπάρχουν αλλαγές με την αποχώρηση του Κριστιάνο και την άφιξη του Λοπετέγκι. Ο Λοπετέγκι προσπαθεί να επιβληθεί στο γήπεδο και το στυλ παιχνιδιού του ταιριάζει σε τεχνίτες ποδοσφαιριστές, όπως ο Χάμες. Ο Ζιντάν είχε ένα στυλ παιχνιδιού, που δεν ήταν ωραίο στο μάτι, αλλά ήταν ουσιαστικό. Πιστεύω ότι ο Χάμες θα έχει περισσότερα λεπτά στο γήπεδο με τον Λοπετέγκι στον πάγκο. Ξέρω ότι είχαν μια γρήγορη συζήτηση πριν από 15-20 μέρες», δήλωσε ο πατριός του 27χρονου μέσου.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στη Μπάγερν Μονάχου από τη Ρεάλ Μαδρίτης για δύο χρόνια, με τους Βαυαρούς να έχουν δικαίωμα να αγοράσουν τον Κολομβιανό μετά τη λήξη του δανεισμού του, όμως οι Μαδριλένοι εξετάζουν την επιστροφή του στην Ισπανία.

Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωρακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x