Ιταλία

«Θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Μανωλά η Ρόμα»

Τετ α τετ σε πολύ καλό κλίμα είχε ο Κώστας Μανωλάς με τον πρόεδρο της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα. Σύμφωνα με τον Τύπο της Ιταλίας, οι «τζιαλορόσι» είναι πιθανό να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Έλληνα στόπερ.

Αυτό το καλοκαίρι ήταν πολύ «θερμό» για τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος παρουσιαζόταν πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Ρόμα.

Αρχικά, ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε μία… ανάσα από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά η μεταγραφή του οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» την τελευταία στιγμή. Από ‘κει και πέρα, υπάρχει έντονη φημολογία πως η Γιουβέντους θα καταθέσει επίσημη πρόταση για εκείνον, για να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε ο Λεονάρντο Μπονούτσι με την αποχώρησή του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο και το «calcionews24», ο διεθνής σέντερ μπακ είναι πολύ πιθανό να μην το... κουνήσει από τη Ρώμη. Οι «τζιαλορόσι» πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στη Βοστώνη και μετά την τελευταία προπόνηση, ο 26χρονος στόπερ είχε ένα τετ α τετ με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Τζέιμς Παλότα.

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι δύο άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα και σε άριστο κλίμα, ενώ συνεχίζει λέγοντας πως η Ρόμα εξετάζει πολύ σοβαρά το σενάριο να προτείνει στον Κώστα Μανωλά ακόμη και πρόωρη επέκταση συμβολαίου. Το υπάρχον λήγει το 2019 και γι’ αυτό οι «τζιαλορόσι» δεν χρειάζεται να βιαστούν ιδιαίτερα, αλλά από την άλλη δεν αποκλείεται, η διοίκηση να καλέσει μέσα στο προσεχές διάστημα τον διεθνή σέντερ μπακ, για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x