Αγγλία

Θα στραφεί εκ νέου σε Στέρλινγκ η Άρσεναλ

Έτοιμη να κινηθεί για τον Ραχίμ Στέρλινγκ τον Ιανουάριο είναι η Άρσεναλ, σε μια περίπτωση που θα κρίνει και το άμεσο μέλλον του Αλέξις Σάντες στην ομάδα.

Νέα προσπάθεια να αγοράσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει η Άρσεναλ, η οποία θέλει να «προετοιμάσει» το έδαφος για την αποχώρηση του Αλέξις Σάντσες, είτε τον Γενάρη είτε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως οι «κανονιέρηδες» είχαν κινηθεί για τον Άγγλο εξτρέμ και το καλοκαίρι, προτείνοντας τον ως αντάλλαγμα για τη μετακίνηση του Σάντσεζ στους «σίτιζενς», αίτημα το οποίο αρνήθηκε η ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Βέβαια δεν είναι απίθανο να γίνει ένα «deja vu» της κατάστασης, αφού, σύμφωνα με την «Daily Mirror» είναι δεδομένη η θέληση του Χιλιανού επιθετικού της Άρσεναλ να φύγει και σαφέστατα ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θα ήθελε να τον χάσει χωρίς αντάλλαγμα το επόμενο καλοκαίρι.

Οπότε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ είναι πιθανό να καθίσουν στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων, για να συζητήσουν ένα ενδεχόμενο «deal», που θα δει τους Σάντες και Στέρλινγκ να ακολουθούν διαφορετικά «δρομολόγια».

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x